Legioen van Maria Nederland & België
Legio Mariae
 
 


 Deel deze pagina:

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Avondwake Edel Quinn

gepubliceerd: vrijdag, 13 mei 2016

De avondwake is op vrijdag avond 13 mei georga­ni­seerd. Aanvangstijd 17.00 uur, het begon met de Heilige Mis, daarna Stille Aanbidding. Samen met de Priesters van Begijnhofkapel de Vespers gebeden. Pastor Klos had de leiding van de Avondwake.

Na de Vespers, werd de Avondwake geopend met het lied, Kom Heilige Geest gezongen. Daarna werd de openingsgebeden uit de Tessera gebeden, gevolgd door de Rozenkrans. Na de Rozenkrans, werd het lied Wij groeten U, o koningin gezongen; daarna begon de Priester met de Homilie, omdat het een Mariale dag was; waar Moeder Maria aan de kinderen in Fatima verscheen, ging de Homilie daarover, en over het huwelijk, en de sexualiteit die bedreigd wordt door de satan.

Na de Homilie werd de Catena gezongen, gevolgd door de slotgebeden . Als slotlied werd het lied O Maagd zo Rein, zo Schoon gezongen. Daarna werd de Zegen met het Aller­heiligste gegeven. Op zich was het een Devotievolle avond, waar wij veel hebben geleerd, hoe wij moeten leven, om dichter bij Onze Lieve Heer en Meester Jezus Christus te kunnen komen. De Avondwake was goed bezocht.

 
© Copyright 2022 • Legioen van Maria Nederland & België     Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose