Legioen van Maria Nederland & België
Legio Mariae
 
 


 Deel deze pagina:

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Bedevaart Banneux

gepubliceerd: donderdag, 13 september 2018

Het Legioen van Maria heeft op deze dag haar jaarlijkse bedevaart naar Banneux gehouden. Het thema dit jaar in Banneux is Rijk, met Maria Maagd der Armen.

Nadat allen via diverse opstap­plaatsen plaats hebben genomen in de bussen, gaan wij allen gezamenlijk, biddend onderweg naar Banneux. Daar aangekomen gaan wij samen de Kruisweg bidden, De H. Eucha­ris­tie­viering is het hoogtepunt van deze dag. De con­cele­branten waren Pater B. Koppen en Kapelaan R.Blom.

In de H.Michaelkapel is de gehele dag gelegenheid voor Aanbidding van het H.Sacrament. De pelgrims zijn ook in de gelegenheid om te biechten, want in een genadeoord worden genaden uitgedeeld en hoe zuiverder onze ziel is,hoe meer genaden wij kunnen ontvangen.

Deze mooie dag werd afgesloten met het Lof en de ziekenzegening voor alle aanwezige pelgrims op het Heiligdom. Daarna gingen wij allen voldaan en met een dankbaar gevoel naar huis. Wij hebben nu al onze lasten die op onze schouders lagen bij Onze Lieve Vrouw Maagd der Armen kunnen neerleggen,wetend, dat Zij een grote Voorspreekster is bij Haar Zoon Jezus Christus, die ons zal geven wat goed voor ons is.

Praesidium Maria Toevlucht der Zondaars
Afdeling Schandelen - Meezenbroek - Heerlen

 
© Copyright 2022 • Legioen van Maria Nederland & België     Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose